top of page

Upoznajte Annu Moor i njezin najnoviji sinl "Lutak"

Predstavljamo Vam prvi samostalni singl mlade Anna Moor, koju smo imali prilike upoznati u trećoj sezoni Hrvatska traži zvijezdu kao Romanu Pavliša. Ova 25-godišnja Koprivničanka nastupa u više bendova, a jedan od njih je i swing, jive i r’n’r bend Gelato Sisters.

Autori glazbe i teksta su Marin i Helena Hraščanec, dok je za cijelu produkciju zaslužan Intek Music. Svojim debitantskim glazbeno-vizualnim projektom stvara intiman odnos s publikom, gradeći priču kroz iskustva i sjećanja iz nedaleke prošlosti.

Kroz pjesmu „Lutak“ prisjeća se idiličnih uspomena koje je dijelila s bliskom osobom te ih problematizira kroz alegorične vodeće stihove „Ti si moj Lutak“. Kroz neobičnu fuziju žanrova i poseban instrumentalni prizvuk, Anna prenosi dijelom nostalgičnu i toplu, a dijelom kontrastnu hladnu i mračnu atmosferu..

Videospot za pjesmu "Lutak" režirao je i snimao Dinko Šimac, koji je ujedno i kreator vizualnog identiteta Anne Moor. Svojim glasom, uz mnogo energije, Anna izražava jasan i čvrst stav. U videu se pojavljuje kroz dva vizualna stila koji prate kontraste glazbenog djela. Iznenađujuća je energičnost spota koju je prenijela i posebna gošća, švicarsko-japanska suvremena plesačica, Isabel Yuri Shida. Ostvarila je osobit odnos i interakciju s Annom Moor na snimanju i time je pjesmi poklonila još jednu novu dimenziju.

bottom of page