top of page

IZAŠAO PRVI ALBUM THE GENTLEMAN-a!

Prvi studijski album The Gentlemana-a ugledao je svjetlo dana na digitalnim glazbenim servisima 21. veljače, a ovih dana izlazi i u fizičkom obliku. Album naziva “The Gentleman“ sadrži ukupno 11 pjesama, među kojima su i nedavno objavljeni singlovi “Crystal” i “Crossing For Wildlife” za koje su snimljeni i videospotovi.

Originalne autorske pjesme na albumu zapravo su intimni umjetnički dijalozi između Gentlemana i pjesnikinje Mrs. Dulovsky. Teško ih je svrstati pod jedan žanr, izmijenjuju se ovisno o atmosferi i karakteru teksta.

Osim The Gentlemana (vokal, gitara i aranžmani), na albumu kao gosti sudjeluju: Dora Maganić i Ivana Čuljak (violine), Sara Parađiković (viola), Stin Lebar (čelo), Paulo Rušnov (harmonika), Rajnard Hraščanec (prateći vokal), Ivan Grobenski (noise gitara, bas, gitara) i zbor koji čine Antonia Mikas, Marina Čović, Nataša Torbarina, Natalija Šarlija, Kristina Ivandić i Simona Mravak.

Album je snimljen tijekom 2017. godine, a na njemu su zajedno radili The Gentleman i producent Konrad Mulvaj. Izdavač je Intek Music.

bottom of page