top of page

Anna Moor ima antiljetnu pjesmu


Najnoviji singl Anne Moor – "Blizu vode" objavljen je 1. srpnja na digitalnim glazbenim servisima (Apple Music, Deezer, Spotify i dr.).

Autorica teksta, glazbe i aranžmana je Anna Moor, za produkciju i mastering zaslužan je Marin Hraščanec (Intek Music), gitaru je odsvirao Ivan Vidović, back vokale otpjevali su Helena i Rajnard Hraščanec, a Arunawa Shonai Chaterjee, indijski jazz pijanist, odsvirao je syntheve te se na taj način ostvarila i zanimljiva hrvatsko-indijska suradnja.

Pjesma “Blizu vode” nastala je prilikom velike promjene u životu autorice - bijeg od dobro poznate i sigurne okoline, početak sasvim novog ciklusa i prilagodba dosad nepoznatom načinu života.Tematika Anninih pjesama uvijek je vezana uz putovanja, a “Blizu vode” je put prema neistraženom,gdje je jedina destinacija promjena i novi početak.

Spot u režiji Dinka Šimca (Beyond Pines Films) sniman je u Istri: "Spot je nastao gotovo spontano. Imali smo ideju, ali ne i lokaciju sve dok nismo naišli na napuštenu vilu uz more u Istri. Sama lokacija nas je inspirirala da razradimo ideju i sljedeći dan smo bili spremni za snimanje. Spot, kao i pjesma, govori o završetku jedne faze i najavljuje početak druge. Kako se Anna Moor kroz život puno selila, svako mjesto na kojem je živjela postalo je dom. U spotu smo kroz prirodnu katastrofu prikazali rušenje tog doma koji je doista bio Blizu vode, kraj faze života na moru za Romanu koja prije toga nikad nije voljela plažu, sunce i ljeto."

Za vizualni identitet zaslužna je Marija-Izabela Rajić (Clés)

bottom of page