Anna Moor posvetila pjesmu Genovia svom djedu

May 28, 2020

Najnoviji singl Anne Moor - “Genovia” povratak je u djetinjstvo, suočavanje s gubitkom i utjeha u trenucima kad ostanemo sami, zarobljeni svojim mislima.

 

- "Genovia je imaginarno mjesto prema kojem putujem kad počnu navirati slike iz mojeg predivnog djetinjstva obilježenog snažnom figurom osobe koja mi je pomogla da se oslobodim i postanem ono što sam oduvijek htjela biti. O tom dalekom i veoma osobnom putovanju najbolje govori stih “Zato duboko u meni postoji mjesto koje nikad nitko neće pronaći”.

 

Autorica teksta i glazbe je Anna Moor, za aranžman, programiranje i produkciju zaslužan je Teo Golub (kids from the sky) a za mastering Intek Music. Dionice na trombonu odsvirao je Hrvoje Štefanić, a električnu gitaru Ivan Grobenski.

 

Spot u režiji Dinka Šimca (Beyond Pines Films) prikazuje isječke iz Anninog djetinjstva, te nas vodi kroz lokacije koje je nekad posjećivala sa svojim djedom. Uz pomoć 3-godišnje Judite koja je glumila malu Annu Moor u kombinaciji sa tehnologijom pomlađivanja, te uz pomoć Miroslava Harambaše koji je utjelovio djeda, spot nas vizualno vodi kroz topla sjećanja o djetinjstvu. Spot je izrađen u formatu slike 1x1 kako bi svaki kadar imao što manje “konteksta” u širini slike i usmjeravao pažnju na detalje, sitnice i trenutke, na način na koji ih pamtimo.

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

FOLLOW:

E-MAIL:

TEL:

+385 98 374 906

©2018 by INTEK MUSIC. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now